Lavin Estates | "Loveshack" - högklassigt byggd Designer Villa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • "Loveshack" - högklassigt byggd Designer Villa

Fakta Bilder

648m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna moderna och designade villa ligger i Port Andratx, den berömda fiske- och yachthamnen i Mallorcas exklusiva sydvästra del. Fastigheten ligger i ett eftertraktat område under Las Brisas i en lugn återvändsgränd. Det intilliggande grönområdet ligger framför och bredvid tomten. Villan njuter redan tidigt på morgonen av de första solstrålarna i Cala Llamp och på grund av söderorienteringen är det också mycket soligt under vintertid. Den hisnande havsutsikten kan avnjutas från alla nivåer. Den spektakulära arkitekturen och de rymliga utomhus- och vardagsrummen gör det till en unik fastighet. Alla sex sovrummen har en fantastisk havsutsikt. Det finns tre stora sovrum, ett av dem med en stor terrass och bubbelpool utomhus. En glashiss förbinder alla nivåer. Fastigheten har utrustats med högkvalitativa material, såsom ett Varenna-kök med Gaggenau- och Miele-apparater, inbyggda skåp från Poliform och lyxbutiken Shake, ett intelligent Bussystem och en 18 meter lång saltvattenspool. Andra egenskaper hos denna spektakulära villa är golvvärme med värmepump, luftkonditionering (w / c), öppen spis, luftkonditionerad vinkällare, palm- och olivträd och en parkeringsplats för tre bilar.
 • Boyta

  648m2
 • Tomt

  1450m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02S5MI
 • Badrum

  7
 • Pris

  15 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: