Lavin Estates | Lugn lägenhet med utsikt över hamnen och havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lugn lägenhet med utsikt över hamnen och havet

Fakta Bilder

78m2 2 Sovrum i Port Andratx

Denna vackra och ljusa lägenhet ligger i ett modernt lyxkomplex i Cala Moragues och erbjuder en fantastisk utsikt över havet och hamnen i Port Andratx. Bostadskomplexet består av fem byggnader med totalt 20 lägenheter. Lägenheten, som lätt kan nås med hiss från garaget, har två sovrum och två badrum, ett stort vardagsrum och ett öppet och fullt utrustat Birgit Müller-kök. Det stora sovrummet har badrum-en-suite, havsutsikt och tillgång till terrassen med fantastisk havsutsikt. Gästsovrummet har ett separat badrum. Golvet är gjort av natursten och har golvvärme. Andra funktioner är: luftkonditionering w / c, 2 infinitypooler, hiss och trädgård, ett förråd och ett garage parkeringsplats.
 • Boyta

  78m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02QTVC
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 390 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: