Lavin Estates | Lugnt belägen nybyggd villa med avskildhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lugnt belägen nybyggd villa med avskildhet - Sold

Fakta Bilder

591m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna högkvalitativa, moderna designervilla byggd 2021 ligger i Nova Santa Ponsa, inte långt från golfbanan och superyachthamnen i Port Adriano. Hög standard, naturliga material, modern arkitektur, praktisk design i kombination med ett mångsidigt utomhusområde kännetecknar denna fastighet. När du kommer in i fastigheten kan du känna dess speciella elegans och ljusstyrka. På bottenvåningen finns det generöst proportionerade vardagsrummet och matsalen, med designkök med öppen planlösning. Allt med direkt tillgång till de delvis täckta utomhusterrasserna. Det finns också 3 gästsviter med eget badrum. Dessutom finns det ett multifunktionellt rum och en gästtoalett. Den övre våningen består uteslutande av den imponerande master-sviten med klädkammare och stort badrum. En annan höjdpunkt i fastigheten är den överdådigt anlagda exteriören, med en magnifik pool, terrasser, trädgård och mer. En fastighet som definitivt är värt att se. Ytterligare funktioner är: BUS-system, öppen spis, golvvärme (värmepump), luftkonditionering varm / kall, gym, garage för tre bilar plus två utvändiga täckta parkeringsplatser.
 • Boyta

  591m2
 • Tomt

  2394m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NOL4
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: