Lavin Estates | Lyxig familjefastighet med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig familjefastighet med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

875m2 9 Sovrum i Port Andratx

Denna unika fastighet "Casa Ullastre" ligger på La Mola, en halvö i den exklusiva natur- och yachthamnen Port Andratx på den populära sydvästra delen av ön. Den spektakulära utsikten över det öppna havet och ön Dragonera är fängslande så snart du anländer till platåplatsen. Fastigheten består av två byggnader med en total boyta på 875 m2 på en plan tomt på 2 847 m2. Uppfarten leder först till "barnbarnhuset", som består av 2 våningar med direkt tillgång till ett stort servicekök med kylkammare, vinbodega och ett stort vardagsrum. Den övre våningen är indelad i ett vardagsrum med en stor terrass, tre sovrum och två badrum. Härifrån kan du komma till huvudbyggnaden med sin stora pool via den vackert anlagda medelhavsträdgården. Båda byggnaderna består av 2 våningar. Huvudbyggnaden imponerar med två rymliga och öppna salonger. En lounge ligger direkt framför köket med tillgång till sidoterrassen med matbord och utsikt över Medelhavsträdgården. Den andra stora loungen ligger till vänster om ingången med direkt tillgång till poolterrassen och utsikt över det skimrande öppna havet. Den rymliga master-sviten och ytterligare 3 sovrum med eget badrum ligger på övervåningen. Alla rum har fri utsikt över havet, poolterrassen och trädgården. Det finns också ett gym i källaren till huvudbyggnaden och en separat lägenhet med två sovrum och två badrum samt ett vardagsrum och matplats med öppen planlösning och ett pentry. Hela fastigheten är utrustad med högkvalitativa material och toppmodern teknik, samt arkitektoniskt och kvalitativt anpassade till varandra med fasader av natursten. Den vackra Medelhavsträdgården, som förbinder båda villorna, är välskött och inbjuder dig att tillbringa långa perioder utomhus. Utomhusbaren, grillen, den skyddade uteplatsen med vattenfall, den stora poolen och solterrasserna erbjuder otaliga aktiviteter i den friska luften.
 • Boyta

  875m2
 • Tomt

  2847m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  02UP9N
 • Badrum

  8
 • Pris

  26 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: