Lavin Estates | Lyxig lägenhet i ett förstklassigt bostadsområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig lägenhet i ett förstklassigt bostadsområde

Fakta Bilder

108m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna moderna lägenhet ligger på andra våningen i ett exklusivt bostadsområde på sydvästra Mallorca. Bostaden erbjuder en boyta på ca 108 m² och är uppdelad enligt följande: 3 sovrum, 2 badrum (ett av dem har eget badrum), ett vardagsrum/matsal, ett kök med öppen planlösning utrustat med vitvaror samt en tvättstuga. Från vardagsrummet/matsalen kommer man ut till den täckta terrassen på ca 41 m², som erbjuder en vacker utsikt över golfbanan. Utrustningen inkluderar: luftkonditionering (varm/kall) via värmepump, inbyggda garderober, dubbelglasade fönster med elektriska fönsterluckor, golvvärme via värmepump och en carport-parkeringsplats. Bostadskomplexet har två gemensamma pooler och välskötta trädgårdar som är tillgängliga för de boende.
 • Boyta

  108m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02VTON
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 195 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: