Lavin Estates | Lyxig lägenhet med öppen havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig lägenhet med öppen havsutsikt

Fakta Bilder

157m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna välskötta och moderna lyxlägenhet ligger i ett utmärkt läge i Port Andratx, den framstående fiske- och småbåtshamnen i den eftertraktade sydvästra delen av Mallorca. Det lilla komplexet består av endast sex enheter och har en gemensam pool och en anlagd medelhavsträdgård. Lägenheten har en fantastisk utsikt över hamninloppet i Andratx, naturreservatet ön Dragonera och det öppna havet. Totalt har lägenheten tre sovrum, alla med badrum, två av dem med eget badrum, ett rymligt vardagsrum och matplats och ett öppet och fullt utrustat kök. De stora terrassområdena samt den privata trädgården kompletterar erbjudandet från den perfekta semesterfastigheten. Andra funktioner inkluderar golvvärme, luftkonditionering w / c, två underjordiska parkeringsplatser, ett källarrum, en öppen spis och en hiss.
 • Boyta

  157m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SX6R
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 100 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: