Lavin Estates | Lyxig nybyggd lägenhet med privat pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig nybyggd lägenhet med privat pool - Sold

Fakta Bilder

100m2 3 Sovrum i La Bonanova - Sold

Denna nybyggda duplex lägenhet på bottenvåningen ligger i ett litet exklusivt bostadsområde bredvid en grön zon i det lugna bostadsområdet Bonanova. Denna fantastiska duplexlägenhet erbjuder vacker modern arkitektur. På nedre våningen finns en gästtoalett, vardagsrum och matsal med öppen planlösning med ett integrerat kök och en halvtäckt terrass med en privat pool och trädgård, som inbjuder dig att njuta av de varma sommarkvällarna med en middag under stjärnorna. På övervåningen finns 2 dubbelrum med eget badrum, ett tredje rum som är idealiskt för ett kontor och en tvättstuga. Ytterligare funktioner inkluderar: Dubbelglasade träfönster, persienner, ekparkettgolv, terrasser med IPE-lövträplankor, inbyggda Miele-apparater, luftkonditionering, golvvärme, en underjordisk parkeringsplats och ett förråd. Dessutom finns ett luftkonditionerat fitnessområde tillgängligt för alla invånare.
 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T1GI
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: