Lavin Estates | Lyxig nybyggd lägenhet nära staden och stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig nybyggd lägenhet nära staden och stranden

Fakta Bilder

85m2 2 Sovrum i San Agustin

Det högkvalitativa bostadskomplexet Mar Adalt med 23 exklusiva lägenheter, underjordisk parkering och en inbjudande gemensam pool ligger i Palmas Cala Major-distrikt, bara 5 minuters promenad från den fina sandstranden och 10 minuters bilresa från Palmas centrum. Den eleganta marinan i Puerto Portals samt flera golfbanor, ytterligare stränder och internationella skolor ligger också i omedelbar närhet. Mar Adalt erbjuder ett tilltalande och modernt boendekoncept. De högkvalitativa lägenheterna har utformats för att erbjuda sina invånare maximal komfort och elegans. De har 1-3 sovrum, vardagsrum och matsalar med öppen planlösning och integrerade kök samt privata, delvis täckta terrasser. Lägenheterna på tredje våningen och de exklusiva takvåningarna har en fantastisk havsutsikt och takvåningarna har även en privat takterrass där man kan njuta av solen och koppla av medan man tittar på solnedgången. Det vackra trädgårdsområdet med gemensam pool erbjuder en fridfull oas för alla boende. Den perfekta platsen att koppla av, prata med grannarna och njuta av de soliga mallorkinska dagarna. Varje lägenhet har också en parkeringsplats i det underjordiska garaget samt ett förråd som ger ytterligare förvaringsutrymme. Utvecklarna av Mar Adalt har tänkt på allt för att göra livet så trevligt och bekvämt som möjligt för de boende. När det gäller lägenheternas inredning har man lagt stor vikt vid att använda högkvalitativa material och den senaste tekniken: 90x90 stengolv och ekparkett, Steinberg-inredning, luftkonditionering, golvvärme och mycket mer. Lägenheterna på 3:e och 4:e våningen har också ett KNX Smart Home-system. Tack vare närheten till det glittrande Medelhavet och den enkla tillgången till öns huvudstad Palma är detta högkvalitativa nybygge idealiskt både som semesterbostad och som åretruntbostad.
 • Boyta

  85m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02WBMX
 • Badrum

  2
 • Pris

  730 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: