Lavin Estates | Lyxig takvåning med öppen havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig takvåning med öppen havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

187m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna takvåning med 4 sovrum och öppen utsikt över havet och bergen är en del av det lyxiga komplexet "Gran Folies" med klubbhus, inomhuspool, ångbad, SPA, fitnessrum och reception. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum och matplats med öppen spis, tre sovrum och tre badrum, alla en-suite. Det finns ett fjärde sovrum som nu är ett kontor. Den privata takterrassen på 66 m² inbjuder till att njuta av solen hela dagen med en fantastisk utsikt över bukten Cala Llamp. Takvåningen är utrustad med golvvärme, varm / kall luftkonditionering, antika marmorgolv och en underjordisk parkeringsplats. Bara några minuter från komplexet ligger strandklubben med direkt tillgång till havet, pool, solstolar och restaurang.
 • Boyta

  187m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MX5Y
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: