Lavin Estates | Lyxig takvåning med spektakulär havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig takvåning med spektakulär havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

175m2 3 Sovrum i Illetas - Sold

Denna unika takvåning har en otroligt rymlig terrass med spektakulär panoramautsikt över havet och Palmabukten. Belägen i Illetas, i ett elegant och välskött bostadsområde med en gemensam pool och trädgårdar, är det bara en kort promenad över vägen till en av flera vackra sandstränder. Takvåningen upptar hela översta våningen och nås via en grind från hissområdet. När du kommer in i fastigheten befinner du dig i receptionen som flyter igenom till ett rymligt vardagsrum och matplats och ett fullt utrustat kök med öppen planlösning. Den otroliga havsutsikten dominerar från varje hörn av fastigheten och dörrarna öppnas mot den majestätiska levande terrassen. Dessutom hittar du ett stort sovrum med en privat terrass, 2 badrum med eget badrum och en promenad i omklädningsrummet. De ytterligare 2 dubbelrummen har eget badrum. Den stora utomhusterrassen har en matplats, ett sommargrillkök med en bar, en avkopplande lounge, solbad och en infinity-pool vid kanten av terrassen. Funktioner inkluderar luftkonditionering h / c, trä & kakel golv, kvalitet snickeri hela, inbyggda garderober, 2 garage parkeringsplatser och 2 förråd. Flera restauranger ligger precis utanför dörren, liksom strandklubbar, shoppingmöjligheter och Palma bara fem minuters bilresa bort. Detta är en otrolig plats på dagen och magisk på natten. Visningar är inte att missa.
 • Boyta

  175m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02GGX0
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: