Lavin Estates | Lyxvilla med havsutsikt i exklusivt bostadsområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvilla med havsutsikt i exklusivt bostadsområde

Fakta Bilder

341m2 4 Sovrum i Bendinat

Välkommen till din drömvilla i vackra Bendinat, ett av de mest exklusiva bostadsområdena på sydvästra delen av ön. Denna imponerande och kärnrenoverade villa med en användbar yta på cirka 600m2, samt en ren boyta på 341m2 kombinerar tidlös elegans med modern lyx och erbjuder dig den ultimata levnadsupplevelsen under den mallorkinska solen. På tre våningar hittar du 4 sovrum, 6 badrum, ett rymligt vardagsrum med matplats med direkt tillgång till utomhusområdet som har en vacker trädgård och en infinity saltvattenpool. Takterrassen erbjuder hisnande panoramautsikt. En perfekt plats att njuta av solnedgångar, koppla av och beundra Bendinat från ett fågelperspektiv. Dessutom erbjuder denna drömvilla ett komplett wellnessområde med gym och bastu, som ger allt för en hälsosam och balanserad livsstil. Avrundning av utrymmet som erbjuds är ett mycket rymligt garage med plats för 3 bilar och med färdigställande förväntas i Q2/2024, erbjuder denna villa i Bendinat inte bara en lugn reträtt utan är också nära allt du behöver för ett bekvämt och njutbart liv på ön.... exklusiva stränder, strandklubbar, förstklassiga restauranger och några av de bästa och mest populära golfbanorna på ön. Missa inte chansen att äga ditt eget paradis på Mallorca och kontakta oss idag för mer information och för att ordna en visning. Din drömvilla väntar på dig!
 • Boyta

  341m2
 • Tomt

  1147m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02TA2L
 • Badrum

  6
 • Pris

  8 490 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: