Lavin Estates | Lyxvilla med utsikt över hamnen i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvilla med utsikt över hamnen i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

410m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna lyxvilla ligger på Montport ovanför hamnen i Port Andratx med vacker utsikt över hamnen och det öppna havet. Detta familjehem är byggt på två våningar och är uppdelat enligt följande: Nedre våningen består av det mycket stora vardagsrummet, kontoret och matsalen med stora fönster med utsikt över havet och grönska och med tillgång till den täckta och öppna terrassen och den stora saltvattenpoolen. På denna våning finns också en vinkällare, gästtoaletten och ett kapprum. Den övre våningen är indelad i tre stora sovrum, alla med eget badrum och omklädningsrum. Fastigheten är utrustad med golvvärme och luftkonditionering. Extra: hiss, BUS-kontrollsystem, garage, parkeringsplats, KNX smarta hemsystem, natursten och trägolv, integrerat Sonos musiksystem, gasspis, larmsystem med kameror, husventilationssystem, utomhusgrill, kök, fullt utrustat med designmöbler och designinredning.
 • Boyta

  410m2
 • Tomt

  1539m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02U36L
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: