Lavin Estates | Lyxvilla med utsikt över havet och bergen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvilla med utsikt över havet och bergen

Fakta Bilder

520m2 6 Sovrum i Paguera

Denna exklusiva villa med utsikt över havet och bergen ligger i ett lugnt område i sydväst med gångavstånd till en fin sandstrand och boulevarden i Paguera med sina många restauranger, kaféer och butiker. Huset, med tre plan, byggdes med de bästa materialen i klassisk stil och inreddes med ljusa skräddarsydda italienska möbler. På bottenvåningen finns vardagsrummet med öppen spis och rymlig täckt terrass, matsalen, köket, två sovrum med badrum ensuit, gästtoalett och tvättstuga. På första våningen finns ytterligare fyra sovrum med eget badrum, ett lekrum och ytterligare tre terrasser med utsikt över havet och bergen. I källaren finns ett rymligt garage för tre bilar, bastu och förråd. Villans höjdpunkter inkluderar en trädgård och ett poolområde med anpassningsbar landskapsbelysning, bar, uppvärmd pool, jacuzzi och musiksystem. Extras inkluderar smart husteknik, golvvärme, hiss, osmos och vattenbehandlingssystem, luftkonditionering w / c och säkerhetssystem.
 • Boyta

  520m2
 • Tomt

  1531m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02LAM0
 • Badrum

  7
 • Pris

  4 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: