Lavin Estates | Lyxvillan "Bright Blanes": ett mästerverk av…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvillan "Bright Blanes": ett mästerverk av medelhavselegans

Fakta Bilder

510m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna villa med imponerande havsutsikt i syd- och sydvästläge ligger i det pittoreska kustområdet Costa d'en Blanes, känt för sitt exklusiva bostadsområde. Med sin eleganta design och sitt privilegierade läge erbjuder den sina invånare en oöverträffad boendeupplevelse. "Bright Blanes har utformats för att säkerställa optimal användning av utrymme, en hög nivå av integritet och perfekt komfort. På bottenvåningen finns ett sovrum med eget badrum, ett designkök med köksö som leder till den öppna planlösningen med vardagsrum och matplats, gästbadrum, skafferi och direkt tillgång till utomhusområdena. En designtrappa leder till övervåningen där det finns ett galleri och ytterligare 3 sovrum inklusive sovrummet och ett VIP-gästrum, alla 3 sovrum med eget badrum. Tomtens optimala orientering och husets söderläge garanterar solsken hela dagen. Den tropiska medelhavsträdgården, de varma träelementen och de autentiska mallorkinska fasadelementen av natursten ger huset en slående design. Fönster från golv till tak ger oavbruten tillgång till alla terrasser, balkonger och trädgårdsområden. Förutom de många täckta terrasserna och poolterrassen har huset också en vacker stor infinitypool. Alla vardagsrum är helt luftkonditionerade och har golvvärme. Ytterligare höjdpunkter inkluderar naturstengolv, öppen spis med 3D-projektion i vardagsrummet, domotic-system, larmsystem, elektrisk grind och ett högkvalitativt interiörkoncept av CON ESTILO med utvalda möbler.
 • Boyta

  510m2
 • Tomt

  895m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02T0O6
 • Badrum

  5
 • Pris

  8 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: