Lavin Estates | Mallorcansk finca dröm att renovera!
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mallorcansk finca dröm att renovera!

Fakta Bilder

594m2 0 Sovrum i Port Adriano

Mallorca är utan tvekan en av de vackraste öarna i Medelhavet och här finns några av de mest exklusiva fastigheterna i Europa. Den som drömmer om en mallorkinsk stenfinca, men samtidigt inte vill avstå från en bra infrastruktur, kan här hitta sin egen bit av paradiset. Stenfincan flödar av ljus, har bra takhöjd och erbjuder mycket potential och olika möjligheter till rumsindelning. Med 15 000 m2 mark och 695 m2 bebyggd yta är denna fastighet perfekt för familjer som letar efter en lugn och avkopplande miljö, men som inte vill gå miste om bekvämligheterna i det dagliga livet. Fincans läge är idealiskt, eftersom det ligger nära internationella skolor, golfbanor och sporthamnar. Fincan erbjuder också en spektakulär utsikt över en av de mest populära golfbanorna i sydväst, som är känd för sina utmanande hål och pittoreska landskap. Här kan golfälskare förbättra sitt spel samtidigt som de njuter av den vackra omgivningen. Fincan erbjuder många möjligheter, har en kommunal vattenanslutning och en stor vattenavrinningsbassäng.
 • Boyta

  594m2
 • Tomt

  15000m2
 • Property ID

  02RZ6B
 • Pris

  1 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: