Lavin Estates | Medelhavsvilla i eftertraktat läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla i eftertraktat läge - Sold

Fakta Bilder

312m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Välkommen till denna utsökta villa, belägen i Nova Santa Ponsa, som imponerar med sin smakfulla design, soliga söderläge och högkvalitativa modernisering 2021. Denna arkitektoniska pärla erbjuder en harmonisk kombination av öppen planlösning, imponerande högt i tak och den charmiga känslan av Medelhavet. De stora aluminiumfönstren i vardagsrummet, som ingår i den välkända CORE-VISION-serien, skapar en sömlös förbindelse mellan interiör och exteriör. Ett skräddarsytt möbelelement med en bas av natursten och en integrerad vedeldad öppen spis från KALFIRE från Nederländerna ger rummet en omisskännlig atmosfär. Den öppna, L-formade vardagsrums- och matplatsen är särskilt imponerande tack vare köket med matlagningsö från MODULNOVA från Italien. Här kombineras Gaggenau-apparater, Miele-kylenheter och den innovativa BORA-hällen & teppanyaki för att skapa en ultramodern matlagningsoas. Det stora sovrummet på ca 35 m2 erbjuder inte bara generöst utrymme, utan även ett eget badrum som imponerar med sin kombination av naturstenen Gris-Balear, moderna designplattor från Porcelanosa och badkar från GROHE Colour Edition-sortimentet. Förutom de två rymliga gäst- eller barnrummen med en yta på nästan 20 m2 finns det ytterligare ett sovrum med eget badrum, som är perfekt som gästrum eller kontor. Utomhusområdet i denna villa har utformats med särskild omsorg, med poolområdet i centrum med ett utomhuskök och bar samt en mysig lounge med ett rustikt matbord i trä. Här kan man njuta av avslappnade luncher och grillkvällar med vänner i en inbjudande atmosfär. Ta detta unika tillfälle att bli förälskad i detta lyxiga och moderna boendekoncept.
 • Boyta

  312m2
 • Tomt

  1218m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02ONZ8
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: