Lavin Estates | Medelhavsvilla i natursten i exklusivt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla i natursten i exklusivt område

Fakta Bilder

164m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Denna charmiga villa i strandhusstil ligger i ett mycket eftertraktat bostadsområde vid Medelhavet med endast 33 enheter. Både golfbanan och sandstranden vid den eleganta designermarinan Port Adriano, med sina kaféer, barer och restauranger, ligger bara några minuters promenad bort. En exceptionell egenskap hos utomhusutrymmet är den rymliga täckta terrassen som ger gott om skugga under sommarmånaderna, tillsammans med en vacker solig medelhavsträdgård perfekt för avkoppling och solbad. Vardagsrummet med ett öppet kök är generöst och smakfullt utformat och ger direkt tillgång till trädgården. På bottenvåningen finns dessutom en gästtoalett och ett förråd. På övervåningen finns två sovrum med två badrum, varav ett är en-suite, tillsammans med en extra solterrass. Förutom en välskött och privat orienterad trädgård i västerläge, kommer familjer särskilt att njuta av den generösa gemensamma saltvattenpoolen i komplexet. Även individualister kommer att känna sig hemma här, eftersom denna fastighet kombinerar fördelarna med en fristående villa med perfekt integritet med dem i ett samhällskomplex. Ytterligare funktioner inkluderar elvärme, öppen spis, takfläkt i sovrummet, förinstallation för central luftkonditionering, förråd, separat tvättstuga, 1 parkeringsplats och gemensam pool.
 • Boyta

  164m2
 • Tomt

  216m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02UIPI
 • Badrum

  2
 • Pris

  950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: