Lavin Estates | Medelhavsvilla i vackert, lugnt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla i vackert, lugnt läge - Sold

Fakta Bilder

158m2 3 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Denna fina renoverade villa ligger i ett lugnt område i Sol de Mallorca, en oas av lugn på den sydvästra delen av ön med sitt eget mikroklimat som erbjuder maximalt med solsken under hela året. Området har en fantastisk kustlinje och tre vackra stränder vid Portals Vells. Bottenvåningen i denna attraktiva villa består av ett rymligt vardagsrum / matsal, ett modernt kök med Bosch-apparater och tvättstuga, två dubbelrum med inbyggda garderober och ett badrum med handdukshållare. Från köket har man tillgång till trädgården med terrasser och en solig pool i söderläge. På övervåningen finns det stora sovrummet och ett stort badrum med hörnbadkar och dusch. Från denna nivå finns tillgång till en öppen terrass på 31m2 med havsutsikt. Villan är utrustad med luftkonditionering h / c hela, marmorgolv, larmsystem säker parkering för 2 bilar. Den exklusiva stadsdelen Sol de Mallorca ligger cirka 8 km från Palma och en kort bilresa från den kommande Port Adriano och den etablerade Puerto Portals; butiker, tjänster och all infrastruktur ligger inom fem minuters bilresa och olika sandstränder ligger till och med inom gångavstånd.
 • Boyta

  158m2
 • Tomt

  806m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02NGUL
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: