Lavin Estates | Medelhavsvilla med imponerande läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med imponerande läge - Sold

Fakta Bilder

465m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna villa i medelhavsstil med spektakulär havsutsikt erbjuder allt som ditt hjärta önskar. Fastigheten ligger i det framstående bostadsområdet La Mola och ligger bara 5 minuter från hamnpromenaden med sina butiker och restauranger. Fastigheten är fördelad på tre våningar och har ett fullt utrustat kök, en matsal med ett rymligt vardagsrum, ett bibliotek, en gästtoalett och ett bio- / TV-rum. Det generösa poolområdet har ett grill- och barområde som inbjuder till att dröja sig kvar. Dessutom erbjuder de rymliga täckta och otäckta terrasserna en hisnande och unik havsutsikt. Totalt har fastigheten fyra sovrum - alla med havsutsikt - och fem badrum en-suite. Andra extrafunktioner inkluderar ett garage, generösa utomhusutrymmen, golvvärme och luftkonditionering w / c.
 • Boyta

  465m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02I6BA
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: