Lavin Estates | Medelhavsvilla med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

436m2 4 Sovrum i Portals

Denna medelhavsvilla ligger i det framstående bostadsområdet Portals Nous och erbjuder spektakulär panoramautsikt över havet och den gröna landsbygden. Villan ligger inom gångavstånd från den populära hamnen, stränderna och de internationella skolorna i Portals Nous. På entréplanet finns den rymliga saltvattenpoolen med ett integrerat chill-out-område med havsutsikt och mycket avskildhet, som inbjuder dig att koppla av och dröja kvar. Förutom dessa bekvämligheter erbjuder denna nivå en rymlig foajé från vilken de sex sovrummen kan nås. Några av sovrummen har en-suite badrum, tillgång till privat terrass eller till och med en vacker havsutsikt. En trappa leder upp till den ljusa övervåningen, där det inbjudande vardagsrummet och matplatsen med ett öppet medelhavskök ligger. Dessa områden vetter mot en terrass med havsutsikt där du kan njuta av Medelhavets utomhusliv året runt. En kväll på terrassen när himlen ändrar färg är oförglömlig! Dessutom har denna tidlösa villa golvvärme, helt decentraliserad luftkonditionering, 2 garageplatser, 2 utomhusparkeringsplatser och många fler höjdpunkter att utforska.
 • Boyta

  436m2
 • Tomt

  1355m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02S08T
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 750 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: