Lavin Estates | Medelhavsvilla med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

418m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna familjevilla i Medelhavsområdet ligger i Montport. Den stora tomten erbjuder en vacker trädgård och gott om avskildhet. På övervåningen finns 4 sovrum med 4 badrum en-suite. Bottenvåningen är indelad i ett stort vardagsrum med tillgång till den täckta terrassen, matsalen och det fullt utrustade köket. Framför huset finns en pool och en delvis täckt och öppen terrass. Huset är utrustat med golvvärme och radiatorer, samt luftkonditionering h / c, marmorgolv och tvåglasfönster. Extra: utekök med grill, garage, larm
 • Boyta

  418m2
 • Tomt

  1209m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QPPE
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: