Lavin Estates | Medelhavsvilla med utsikt och tillstånd för…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med utsikt och tillstånd för semesteruthyrning

Fakta Bilder

373m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna vackra villa är byggd i traditionell medelhavsstil och har en fantastisk utsikt över hamnen i Port Andratx, den exklusiva fiske- och yachthamnen på sydvästra Mallorca. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med havsutsikt, en matsal och ett fullt utrustat kök samt ett gästsovrum med badrum en-suite och stora terrasser med utsikt över hamnen och havet. En trappa i huset förbinder bottenvåningen med garaget där två bilar kan förvaras. Den stora poolen med solterrass är lättillgänglig från vardagsrummet. På övervåningen finns ytterligare 3 sovrum med en-suite badrum. Det stora sovrummet har en egen solterrass med vacker havsutsikt. Huset är utrustat med centralvärme med radiatorer, delade luftkonditioneringsapparater i alla rum, larmsystem, många täckta och öppna terrasser, täckt grillplats, trädgård och pool. Det är den perfekta semesterfastigheten för semester eller boende. Villan har en turistuthyrningslicens.
 • Boyta

  373m2
 • Tomt

  1335m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02RNB1
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: