Lavin Estates | Modern designvilla med utsikt över hamnen i Port…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern designvilla med utsikt över hamnen i Port Andratx

Fakta Bilder

311m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna designvilla i Port Andratx ligger på en sydvänd sluttning ovanför Club de Vela och erbjuder underbar utsikt över hamnen. På första våningen finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis, ett öppet kök med tillgång till matsalen i vinterträdgården och ett utomhuskök, två sovrum med eget badrum, en gästtoalett och ett poolområde med solterrass och en täckt lounge. På övervåningen ligger masterområdet med ett rymligt sovrum, eget badrum, omklädningsrum och privat terrass med havsutsikt. Ytterligare två sovrum, vart och ett med eget badrum, kompletterar denna våning. I källaren finns ett fitnessrum, en bastu, en tvättstuga och ett förråd. Detta hus erbjuder alla bekvämligheter för ett bekvämt och modernt boende i ett av de mest eftertraktade områdena på Mallorca. Segelklubben och strandpromenaden i Port Andratx med butiker, barer och restauranger ligger inom gångavstånd. Läget erbjuder fullständig avskildhet och delvis utsikt över hamnen i Port Andratx och havet.
 • Boyta

  311m2
 • Tomt

  621m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02UQA6
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: