Lavin Estates | Modern lägenhet i centralt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet i centralt läge - Sold

Fakta Bilder

89m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Den ljusa lägenheten ligger på 1: a våningen i ett nytt byggnadskomplex och har en stor, delvis täckt och solig terrass med utsikt över det vackra poollandskapet. Den erbjuder totalt tre sovrum och två badrum, ett av dem med eget badrum, ett öppet kök, ett ljust och rymligt vardagsrum och matplats. Andra extrafunktioner inkluderar luftkonditionering w / c, golvvärme (gas), dubbelglasade aluminiumfönster, säkerhetsdörr, hiss, fullt utrustat kök, tvättstuga, gemensam pool, bilparkeringsplats inom komplexet. Det nybyggda bostadsområdet med 81 moderna lägenheter ligger i ett bra och centralt bostadsområde i hjärtat av Santa Ponsa. På grund av det lugna och ändå mycket centrala läget, inom gångavstånd till en vacker sandstrand, till flera golfbanor samt till centrum av Santa Ponsa med många restauranger och butiker, är denna lägenhet lika lämplig som en semesterbostad som för året runt boende på Mallorca. Anläggningen har ett rymligt poolområde och välskötta gemensamma trädgårdar samt ett fullt utrustat gym.
 • Boyta

  89m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T2QW
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: