Lavin Estates | Modern lägenhet i ett exklusivt komplex i Camp de Mar
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet i ett exklusivt komplex i Camp de Mar

Fakta Bilder

171m2 4 Sovrum i Camp de Mar

Denna moderna designlägenhet ligger i ett exklusivt bostadsområde i Camp de Mar, i den prominenta sydvästra delen av Mallorca. Läget erbjuder en perfekt blandning av lugn och tillgänglighet, bara några steg från den pittoreska sandstranden. Lägenheten sträcker sig över en bekväm boyta på ca 171 m² och erbjuder vacker utsikt över den välskötta gemensamma poolen och den medelhavsliknande, resortliknande trädgården. Den öppna planlösningen skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Fyra rymliga sovrum och tre badrum ger gott om plats för familj och gäster. Ett fullt utrustat kök med avancerade apparater och armaturer möjliggör en bekväm matlagningsupplevelse. Ytterligare bekvämligheter som gästtoalett, öppen spis och luftkonditionering (varm / kall) garanterar maximal komfort när som helst på året. Lägenheten har två parkeringsplatser. Denna trädgårdslägenhet har tillgång till en rymlig gemensam medelhavsträdgård, som ger gott om utrymme för att koppla av och varva ner. Med en trädgård på 494 m² och en källare på 60 m² finns det gott om utrymme. Fastigheten imponerar inte bara med sina exklusiva egenskaper, utan också med sitt utmärkta läge i omedelbar närhet av sandstranden Camp de Mar. Detta privilegierade läge erbjuder förstklassig boendekvalitet och en perfekt balans mellan naturlig skönhet och urban komfort. Denna moderna designerlägenhet i Camp de Mar erbjuder lyx, komfort och ett utmärkt läge. Med rymliga interiörer, högkvalitativa funktioner och ett magnifikt utomhusområde är det den perfekta tillflyktsorten för kräsna köpare som letar efter det bästa av Medelhavets livsstil.
 • Boyta

  171m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02UPS8
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: