Lavin Estates | Modern lägenhet i frontlinjen med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet i frontlinjen med havsutsikt

Fakta Bilder

90m2 2 Sovrum i Port Andratx

Denna nyrenoverade fastighet imponerar med sitt läge, utsikt, avskildhet och utrustning. Den ljusa lägenheten ligger i ett litet, välskött medelhavskomplex vid havet med en gemensam pool och privat tillgång till havet. Fastigheten renoverades med kärlek till detaljer och lämnar inget att önska! Den 22m2 stora terrassen inbjuder dig att sola och koppla av hela dagen. Den välkända "Beach Club" med restaurang, bar, saltvattenpool och direkt tillgång till havet ligger bara några minuters promenad bort. Den berömda hamnpromenaden i Port Andratx med en mängd olika restauranger, barer och butiker ligger bara några minuter bort med bil. De speciella funktionerna inkluderar: varm / kall luftkonditionering i hela, märkesvaror i hela, "Occhio" lampor, högkvalitativ bioetanol spis med indirekt belysning, 2 badrum en-suite med eleganta "Gessi" beslag, fullt utrustat "Leicht" kök med "Miele" apparater och "Bora" spis, 2 platt-TV, badkar med fantastisk havsutsikt i det stora sovrummet, specialgjorda garderober och den speciella funktionen i det stora sovrummet är fönstret som ändras till frostat glas med fjärrkontroll när det behövs.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02T2VF
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 790 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: