Lavin Estates | Modern lägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

97m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna moderna lägenhet ligger på översta våningen i ett litet samhälle på "La Mola - den exklusiva halvön i Port Andratx. Den ligger på ett upphöjt läge och erbjuder spektakulär utsikt över det öppna havet och den naturskyddade ön Dragonera. Dess moderna arkitektur, utmärkta material och dess medelhavsmiljö gör denna lägenhet extraordinär. Fastigheten erbjuder ett stort vardagsrum och matplats, ett fullt utrustat Birgit Müller-kök med tvättstuga, 2 sovrum och 2 badrum (ett en-suite) och en täckt terrass. Det unika och lugna läget inbjuder dig att njuta av de oförglömliga solnedgångarna i havet! Alla rum har ett individuellt styrt golvvärmesystem och AC varm / kall, Bang & Olufsen kabelinstallation, en parkeringsplats, ett förråd och en gemensam pool.
 • Boyta

  97m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02S8PK
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: