Lavin Estates | Modern lägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet med havsutsikt

Fakta Bilder

96m2 2 Sovrum i Port Andratx

Denna moderna lägenhet ligger på "La Mola - den exklusiva península i Port Andratx. Det lilla samhället ligger på ett upphöjt läge och erbjuder spektakulär utsikt över det öppna havet och den naturskyddade ön Dragonera. Dess moderna arkitektur, utmärkta material och dess medelhavsatmosfär gör denna lägenhet extraordinär. Fastigheten erbjuder ett stort vardagsrum och matplats, ett fullt utrustat Birgit Müller-kök med tvättstuga, 2 sovrum och 2 badrum (ett en-suite) och en täckt terrass. Det unika och fridfulla läget inbjuder dig att njuta av de oförglömliga solnedgångarna i havet! Alla rum har ett individuellt golvvärmesystem och luftkonditionering h / c, Bang & Olufsen kabelinstallation, en parkeringsplats, ett förråd och en gemensam pool.
 • Boyta

  96m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02NMQ7
 • Badrum

  2
 • Pris

  950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: