Lavin Estates | Modern lägenhet med havsutsikt i bra område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet med havsutsikt i bra område

Fakta Bilder

143m2 3 Sovrum i San Agustin

Denna moderna lägenhet ligger i ett av de mest eftertraktade områdena i den sydvästra regionen av Mallorca. Denna första havslinjefastighet erbjuder fantastisk havsutsikt och utsikt över marinan i Cala Nova. Fördelningen är bra eftersom den har en öppen planlösning med ett modernt kök, vardagsrum och matplats, tre sovrum (två av dem har eget badrum) och en separat tvättstuga. Andra extrafunktioner är: A/C, golvvärme, dubbelglasade fönster, en parkeringsplats i det underjordiska garaget och ett förråd. Samfälligheten erbjuder sina invånare ett lyxigt boende med utomhus- och inomhuspool, bastu, gym, mysig poolbar och tillgång till havet.
 • Boyta

  143m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OE9I
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 980 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: