Lavin Estates | Modern lägenhet med tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet med tillgång till havet - Sold

Fakta Bilder

116m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna vackra lägenhet ligger i ett litet och lugnt bostadsområde på La Mola och fascinerar med sin fantastiska utsikt över hamnen i Port Andratx upp till det öppna havet. Den har två sovrum och två badrum samt ett öppet kök med ett intilliggande vardagsrum. Olika LED-lampor i olika färger på golvet skapar en mysig atmosfär. Terrassen erbjuder en imponerande utsikt över hamnen. Här kan man njuta av romantiska solnedgångar under hela året. Interiören inkluderar ett designkök från Miele med köksredskap av hög kvalitet. Restaurangerna och butikerna i Port Andratx ligger bara några minuter från lägenheten.
 • Boyta

  116m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SADG
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: