Lavin Estates | Modern lägenhet med utmärkt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet med utmärkt läge

Fakta Bilder

107m2 3 Sovrum i Bendinat

Denna moderna lägenhet ligger i ett av de mest populära områdena i Bendinat-området och är perfekt för golfälskare eller för dem som vill ha ett bra läge på grund av dess närhet till bekvämligheter, stränder och Palma stad. Fastigheten har ett mycket högkvalitativt kök med öppen planlösning med Gaggenau-apparater och en liten bar med vinkylare. Det rymliga vardagsrummet har tillgång till den trevliga terrassen med utsikt över golfbanan, perfekt att njuta av med familj eller vänner. Dessutom finns det 2 sovrum som delar ett badrum samt det stora sovrummet med eget badrum - eget badrum och direkt tillgång till terrassen. Ytterligare funktioner: golvvärme, garage parkeringsplats, hiss, högkvalitativa material, gasspis, luftkonditionering h / c.
 • Boyta

  107m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RWJF
 • Badrum

  2
 • Pris

  890 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: