Lavin Estates | Modern lägenhet med utsikt över hamnen på gångavstånd
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet med utsikt över hamnen på gångavstånd - Sold

Fakta Bilder

63m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna renoverade och moderna lägenhet ligger på direkt gångavstånd till marinan och den lilla sandstranden i Port Andratx, den framstående fiskehamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Lägenheten vetter mot söder och erbjuder gott om sol och en fantastisk utsikt över hamnen. Lägenheten har två rymliga sovrum och två moderna badrum. Den elektriska golvvärmen garanterar komfort och mysighet, även under svalare dagar. Dessutom garanterar luftkonditioneringen behagliga temperaturer både sommar och vinter. Den mycket rymliga terrassen inbjuder dig att dröja dig kvar och erbjuder gott om utrymme för frukost på morgonen. Här kan du koppla av och njuta av solen till fullo, eftersom lägenheten är översvämmad med strålande ljus hela dagen. Fönstren från golv till tak erbjuder spektakulär utsikt över hamnen. Dessutom ingår en täckt parkeringsplats och ett källarrum i erbjudandet. Andra funktioner inkluderar en tvättstuga på sidoterrassen, GIRA-omkopplare, elektriska handduksradiatorer, beslag från Dornbracht, ljust kök och mycket mer. Denna lägenhet är ett unikt tillfälle att uppleva skönheten i hamnen i Andratx, bekvämligheterna med en högkvalitativ inredning och privilegierna med ett förstklassigt läge och att förverkliga en exklusiv bostadsdröm.
 • Boyta

  63m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SOX6
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: