Lavin Estates | Modern lägenhet på gångavstånd till stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet på gångavstånd till stranden

Fakta Bilder

44m2 1 Sovrum i Illetas

Om du letar efter den perfekta semesterlägenheten, då är den här fastigheten rätt för dig! Denna vackra lägenhet har nyligen renoverats med material av mycket hög kvalitet. Det fullt utrustade öppna köket från "Nolte integreras perfekt i vardagsrummet och matplatsen med tillgång till en trevlig terrass med utsikt över den gemensamma poolen och grönområdet. Lägenheten erbjuder ett sovrum med badrum. Andra extrafunktioner är: A/C, vinkyl, uppvärmning, dubbelglasade fönster, inbyggda garderober och en gemensam pool.
 • Boyta

  44m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  02RZ79
 • Badrum

  1
 • Pris

  550 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: