Lavin Estates | Modern lyxvilla inom gångavstånd till stranden i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxvilla inom gångavstånd till stranden i Portals

Fakta Bilder

501m2 4 Sovrum i Bendinat

Denna nybyggda villa av hög kvalitet imponerar med sitt lugna och centrala läge i Portals. På några minuters promenad är du i en vacker badvik i Portals - butiker och restauranger ligger också inom gångavstånd. Villan byggdes 2020 med högkvalitativa material och med mycket charm och uppmärksamhet på detaljer - högkvalitativa element som speciellt träparkettgolv av Vassaletti, ett kök av Birgit Müller och speciellt färdiga väggytor är bara några få särdrag. På första våningen finns det rymliga vardagsrummet, en gästtoalett och det ljusa och ljusa köket. Från vardagsrummet och köket har du tillgång till den öppna terrassen med intilliggande infinitypool som inbjuder dig att dröja dig kvar. På denna nivå kompletterar en separat gästlägenhet med eget badrum detta attraktiva erbjudande. På övervåningen finns det öppna sovrummet med omklädningsrum och ett ljust inbjudande badrum. Dessutom finns det 2 gästsovrum som delar ett badrum. Villan har en hel källare och ger tillräckligt med utrymme för upp till 6 bilar i det underjordiska garaget från vilket du kan komma in i huset direkt via några steg. En elektrisk laddningsstation är också redan installerad. Andra funktioner: Söderläge, parkettgolv i äkta trä, golvvärme, luftkonditionering w / c, gasspis, larmsystem, tvättstuga, Domotic-system & olika personliga hantverk.
 • Boyta

  501m2
 • Tomt

  890m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02S4G5
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: