Lavin Estates | Modern ny byggnad nära Port Adriano
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern ny byggnad nära Port Adriano - Sold

Fakta Bilder

200m2 3 Sovrum i Port Adriano - Sold

Modernt och exklusivt boende på bästa läge: Om du framför allt söker avkoppling, men inte vill isolera dig från livets bekvämligheter, är detta rätt plats för dig: den nya designhamnen Port Adriano med sin exklusiva boulevard med restauranger ligger bara några minuter från fastigheten. Den moderna nybyggnaden erbjuder delvis utsikt över havet och hamnen, kombinerat med högt i tak, olika terrasser, smakfulla utomhusområden och en takterrass - den perfekta bostaden för att njuta av den mallorkinska livsstilen. Det ljusa vardagsrummet med fönster från golv till tak och ett öppet kök från Porcelanosa ger tillgång till poolen och utomhusområdet med de täckta terrasserna. Sovrummet på den övre nivån med 3 sovrum, alla med eget badrum, är rymliga med balkong och erbjuder alla bekvämligheter. Fastigheten har golvvärme (värmepump) och luftkonditionering, ett fullt utrustat kök, parkeringsplats för två bilar, en vacker pool, larmsystem, fiberoptiskt internet, förråd och tvättstuga.
 • Boyta

  200m2
 • Tomt

  510m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OZL0
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: