Lavin Estates | Modern nybyggd villa direkt i Port Andratx med utsikt…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nybyggd villa direkt i Port Andratx med utsikt över hamnen

Fakta Bilder

613m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna moderna nybyggda villa, som nyligen har färdigställts, ligger direkt i Port Andratx, bara några minuters promenad från strandpromenaden med flera restauranger och butiker. Villan erbjuder en hisnande utsikt över hamnen och Tramuntana-bergen. Fastigheten sträcker sig över totalt fem våningar, som alla är lättillgängliga med hiss. Det rymliga vardagsrummet med kök i öppen planlösning leder direkt ut till en täckt terrass. På takterrassen finns en pool som inbjuder till svalka under varma sommardagar och erbjuder gott om utrymme och avskildhet tillsammans med det angränsande trädgårdsområdet. Villan har totalt fyra sovrum, alla med eget badrum. Det finns också två parkeringsplatser i garaget och två utomhusparkeringsplatser. Ytterligare funktioner inkluderar ett larmsystem, luftkonditionering (h/c) och golvvärme.
 • Boyta

  613m2
 • Tomt

  1289m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02M7BA
 • Badrum

  4
 • Pris

  8 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: