Lavin Estates | Modern nybyggd villa i lugnt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nybyggd villa i lugnt läge

Fakta Bilder

230m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna familjevilla i Santa Ponsa är en modern och elegant fastighet som kombinerar högkvalitativa material, arkitektur och inredning. Det öppna köket, vardagsrummet med fönster från golv till tak, fitnessområdet med bastu och de fyra sovrummen med egna badrum och klädkammare är alla lyxiga detaljer. Fastigheten har också en takterrass med panoramautsikt, utekök, jacuzzi och en anlagd medelhavsträdgård. Den är utrustad med moderna värme- och kylsystem samt avancerade ytbehandlingar som naturstengolv, ekparkett och elektrisk utrustning från Miele. Läget erbjuder enkel tillgång till golfbanor, hamnar och internationella skolor. Det är lämpligt för både primärboende och semesterfastighet.
 • Boyta

  230m2
 • Tomt

  1042m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NTG1
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: