Lavin Estates | Modern nybyggd villa i utmärkt läge nära stränderna
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nybyggd villa i utmärkt läge nära stränderna

Fakta Bilder

760m2 6 Sovrum i Sol de Mallorca

Vi presenterar en nybyggd villa, belägen i ett eftertraktat område som utstrålar en härlig semesterkänsla. Villans hjärta är det ljusa vardagsrummet och matplatsen, som är omsorgsfullt utformade för att sömlöst integreras med det öppna köket. Här dansar det naturliga ljuset över alla ytor och skapar en inbjudande och luftig atmosfär, perfekt för både avkoppling och underhållning. Samspelet mellan inomhus- och utomhusutrymmen är skickligt kurerat, eftersom vardagsrummet smidigt flyter ut på en fantastisk utomhusoas. En mycket stor pool står i centrum och inbjuder dig att ta ett uppfriskande dopp eller bara sola medan du är omgiven av frodig grönska. Tillägget av ett unikt chill-out-område inom själva poolen ger en touch av nyckfullhet till upplevelsen, så att du kan varva ner i oöverträffad lyx. På översta våningen är masterområdet en fristad utan jämförelse. Med fantastisk havsutsikt har master-sviten en privat terrass, vilket ger en exklusiv tillflyktsort där lugnet möter havsutsikten. En verklig oas för avkoppling väntar i den stora hamamduschen, en oas av lugn där du kan fördjupa dig i ren lycka. Bekvämligheterna i denna villa sträcker sig utöver det vanliga, vilket återspeglar ett engagemang för exceptionellt boende. Garaget är utformat i stor skala och ger gott om utrymme för olika bilar på ett säkert sätt. Men det slutar inte där - med förinstallation för en bodega kan konnässörer föreställa sig en privat källare för att lagra sina mest värdefulla vinsamlingar. Ett fascinerande tillägg väntar fitnessentusiaster, eftersom garaget erbjuder möjligheten att förvandlas till ett generöst gymområde. Med ett smart placerat fönster som vetter mot poolen kan du träna samtidigt som du inspireras av den vackra naturen. Denna nybyggda villa är inte bara en bostad; det är en extraordinär livsstil. Fusionen av modern design och genomtänkta funktioner skapar en förtrollande fristad som talar till den kräsna husägarens önskningar.
 • Boyta

  760m2
 • Tomt

  1740m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02GT2B
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: