Lavin Estates | Modern och ljus lägenhet intill stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern och ljus lägenhet intill stranden

Fakta Bilder

97m2 4 Sovrum i Illetas

Denna moderna lägenhet i skandinavisk stil ligger intill stranden i Illetas. Fastigheten har totalrenoverats och består av fyra sovrum, två stora badrum, ett vardagsrum med öppen planlösning och fullt utrustat kök samt en tvättstuga. Den stora och delvis täckta terrassen med utsikt över havet inbjuder dig att njuta av Medelhavslivet. Ytterligare höjdpunkter i lägenheten är en trevlig gemensam pool med havsutsikt, luftkonditionering, en utomhusparkeringsplats och gångavstånd till stranden.
 • Boyta

  97m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02DL7F
 • Badrum

  2
 • Pris

  975 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: