Lavin Estates | Modern och lugn lägenhet nära stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern och lugn lägenhet nära stranden

Fakta Bilder

114m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Denna takvåning är perfekt för dem som söker lugn och ro, men som inte vill missa de många fördelarna med ett bostadsområde. Denna vackert renoverade, smakfulla och perfekt fördelade fastighet erbjuder två sovrum och två badrum, ett modernt öppet kök, rymligt vardagsrum och matplats med utmärkt ljusinsläpp och en stor täckt terrass med insynsskydd - den perfekta platsen att koppla av på en varm sommardag. Sydvästläge innebär att du kommer att njuta av Mallorcas berömda 300 årliga soldagar, även på vintern. Båda sovrummen har också balkonger för att njuta av utsikten över trädgården och bergen. Dessutom har fastigheten 2 parkeringsplatser - i ett underjordiskt parkeringsgarage samt utomhus, och ett stort förvaringsutrymme. Lägenheten, som har ett extra lager av integritet och säkerhet vid ingången, inkluderar en delad takterrass och en hiss från garaget till lägenhetsnivån. Marina Fer är en gated community känd för de vackra och välskötta anlagda trädgårdarna, det härliga utomhuspoolområdet och det sällan hittade spaområdet. Området ligger nära Santa Ponsas centrum och dess utmärkta bekvämligheter, bara 350 minuters promenad från Santa Ponsas strand, och i mycket nära anslutning till de 3 älskade Santa Ponsa golfbanorna och Mallorca Country Club.
 • Boyta

  114m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SOVT
 • Badrum

  2
 • Pris

  690 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: