Lavin Estates | Modern semi-detached house with sea views in Cas…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt parhus med havsutsikt i Cas Catalá - Sold

Fakta Bilder

Modern semi-detached house with sea views in Cas Catalá - Sold

I ett lugnt område på sydvästra Mallorca och bara några kilometer från Palma ligger detta radhus, byggt 1990 och totalrenoverat 2018, som är en del av ett samhälle med totalt 15 enheter, där grannarna delar en gemensam pool. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum, ett öppet kök med tvättstuga, en toalett och en trevlig terrass med mycket avskildhet. Det finns fyra sovrum, varav två har eget badrum och havsutsikt (från båda nivåerna). De andra två sovrummen delar ett badrum. Dessutom totalrenoverades denna fastighet, som ligger bara 200 meter från havet, 2018 med högkvalitativa material som Binissalem-sten, Corian-badkar och NEFF-apparater i köket. Andra funktioner i fastigheten inkluderar luftkonditionering w / c, golvvärme i badrummen, förråd, gemensam pool och parkeringsplats. Alla dessa faciliteter kan vara ett bra alternativ för dem som letar efter en året runt bostad eller till och med för dem som letar efter en semesterbostad.
 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GBYQ
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: