Lavin Estates | Modern, självförsörjande medelhavsfinca i Calvià
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern, självförsörjande medelhavsfinca i Calvià

Fakta Bilder

555m2 4 Sovrum i Calvia

Välkommen till denna drömlika finca i Calvià, som kombinerar modernt boende med medelhavsinfluenser och makalös utsikt över naturen till den pittoreska byn Calvià. På en yta av nästan 60.000 m² finns många citrus-, mandel-, oliv-, fikon- och hasselnötsträd. Njut av lugnet i naturen, där fågelsången ibland avbryts av fårflockar. Finca är oberoende och hållbar, med en självförsörjande försörjning av energi och vatten. Egna brunnar, solenergi, solceller och en reservgenerator garanterar en tillförlitlig försörjning. Tack vare användningen av batterier garanteras en kontinuerlig energiförsörjning även under ogynnsamma väderförhållanden. Dessa miljövänliga lösningar ger dig maximal komfort och tillförlitlighet. Bortsett från de tekniska utrymmena och det underjordiska garaget är fastigheten byggd på en nivå, så att även personer med nedsatt rörlighet kan utnyttja fastigheten fullt ut. Luftkonditionering, golvvärme (olja) och en öppen spis garanterar ett behagligt klimat under alla årstider. Fastigheten har för närvarande 3 sovrum med eget badrum, ett rymligt kontor och ett stort gym som enkelt kan omvandlas till ytterligare sovrum. Alla kan hitta sitt perfekta hörn av denna finca, från det vackra mallorkinska landskapet som omger poolen till interiören.
 • Boyta

  555m2
 • Tomt

  56129m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02S948
 • Badrum

  4
 • Pris

  8 980 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: