Lavin Estates | Modern takvåning i centralt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern takvåning i centralt läge - Sold

Fakta Bilder

108m2 3 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna moderna takvåning ligger i centrum av Port Andratx. Det är gångavstånd till strandpromenaden med sina barer, restauranger och butiker. Lägenheten ligger i ett litet samhälle med en gemensam pool på takterrassen. Rummen är rymliga och lägenheten är möblerad med möbler av hög kvalitet. Totalt finns det tre sovrum, två badrum och en öppen planlösning med vardagsrum och matplats med ett fullt utrustat kök och separat tvättstuga. Vardagsrummet vetter mot en terrass med trappor som leder upp till en annan privat terrass på taket med egen jacuzzi. Härifrån har du direkt tillgång till den gemensamma poolen. Det underjordiska garaget med två stora parkeringsplatser är lättillgängligt med hiss. Andra funktioner inkluderar luftkonditionering varm / kall och fastigheten säljs möblerad.
 • Boyta

  108m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SPJC
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: