Lavin Estates | Modern takvåning med havsutsikt och tillgång till…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern takvåning med havsutsikt och tillgång till stranden - Sold

Fakta Bilder

177m2 3 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Denna moderna takvåning sträcker sig längs den första havslinjen och erbjuder direkt tillgång till den charmiga sandstranden i Camp de Mar. Golfbanan och många förstklassiga restauranger ligger inom bekvämt gångavstånd. Bostadskomplexet där denna exceptionella takvåning ligger är ett utmärkt exempel på ekologisk hållbarhet. Energiförsörjningen inom komplexet säkerställs genom innovativ teknik, inklusive en biomassapanna, en kraftfull värmepump och ett effektivt solcellssystem. Den ekologiskt utformade trädgården, som förskönar omgivningen, försörjs av sin egen vattenkälla för att minimera miljöpåverkan. Takvåningen i sig imponerar med tre rymliga sovrum, vart och ett med sitt eget lyxiga badrum. Den hisnande utsikten över det glittrande havet fulländar atmosfären och skapar en oas av avkoppling. Det moderna köket, utrustat med vitvaror från det välkända varumärket Bulthaup, är ett paradis för kulinariska entusiaster. Golvvärme, luftkonditionering med värme- och kylfunktion, ett avancerat domotiksystem samt fint ekparkettgolv inomhus och halkfritt keramiskt golv utomhus understryker den moderna lyxen i denna lägenhet. Två underjordiska parkeringsplatser erbjuder bekväma alternativ för säker fordonsförvaring, medan två rymliga förråd ger ytterligare förvaringsutrymme. Bekvämligheterna i denna utveckling sträcker sig ännu längre: en uppvärmd inomhus / utomhuspool och ett välutrustat gym finns tillgängliga för boende att upprätthålla en hälsosam och aktiv livsstil. Denna förstklassiga fastighet erbjuder inte bara ett drömläge på en sandstrand, utan också den högsta nivån av komfort och miljömedvetenhet. Här kombineras modern lyx med ekologiskt ansvarstagande, vilket skapar en unik möjlighet att uppleva det bästa av två världar i Camp de Mar.
 • Boyta

  177m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TMB5
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: