Lavin Estates | Modern trädgårdslägenhet nära golf och sandstrand
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern trädgårdslägenhet nära golf och sandstrand - Sold

Fakta Bilder

85m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Denna fantastiska trädgårdslägenhet på bottenvåningen, nyligen renoverad, har en generös bostadsyta på 92m2 och åtföljs av en trädgård i söderläge på 160m2. Det är en del av ett bostadsområde i Medelhavet, som består av 13 högklassiga enheter. Lägenheten har ett vardagsrum med matplats, öppet kök och öppen spis, två sovrum och två badrum, varav ett är en-suite. Trädgården, en höjdpunkt i denna fastighet, erbjuder olika sittplatser och en jacuzzi, som leder direkt till en 35 m gemensam pool omgiven av frodig grönska och solbadplatser. Dessutom har lägenheten en rymlig, naturligt upplyst källare med separat ingång, vilket ger potential för omvandling till ett spa eller ytterligare bostadsyta. Fastigheten erbjuds med två täckta parkeringsplatser, golvvärme, luftkonditionering varm / kall och tillgång till hiss. Camp de Mar-stranden ligger inom gångavstånd.
 • Boyta

  85m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02U6O2
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: