Lavin Estates | Modern villa för ett enkelt medelhavsliv
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa för ett enkelt medelhavsliv

Fakta Bilder

161m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna moderna villa ligger i hjärtat av Nova Santa Ponsa och erbjuder en perfekt blandning av modern design och komfort, vilket gör den till ett perfekt familjehem eller semesterboende. Denna nyligen renoverade villa har 4 rymliga sovrum och 4 moderna badrum och är utformad för ett lyxigt boende. Den öppna planlösningen skapar ett sömlöst flöde från entrén till det inbjudande vardagsrummet, genom det moderna köket och ut till den privata poolen, perfekt för att underhålla gäster eller koppla av i Medelhavssolen. Fastigheten har alla moderna bekvämligheter du kan förvänta dig, inklusive luftkonditionering, uppvärmning av gas, gott om förvaringsutrymme och en vedeldad spis, perfekt för de mysiga vinternätterna. Utomhusutrymmet är en sann oas, med en vackert utformad söderläge med lågt underhåll Medelhavsträdgård med fruktträd som ger en lugn miljö för uteservering eller bara njuta av den fridfulla omgivningen. Beläget bara 5 minuter från staden, erbjuder denna villa både bekvämlighet och avskildhet, vilket gör den till en idealisk tillflyktsort från vardagens liv och rörelse. Denna fastighet ligger också inom 5 minuters bilresa från den Phillippe Starck-designade superyachthamnen i Port Adriano. Med parkeringsplatser utanför vägen för upp till 4 fordon kan du enkelt utforska det omgivande området och njuta av allt som Santa Ponsa har att erbjuda.
 • Boyta

  161m2
 • Tomt

  1035m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02UZYG
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 350 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: