Lavin Estates | Modern villa i bästa läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa i bästa läge

Fakta Bilder

336m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Denna fastighet ligger i söderläge i ett exklusivt och lugnt område i Nova Santa Ponsa. Ombyggnadsprojektet innebär en väl genomtänkt modernisering och utbyggnad av den befintliga fastigheten till ett elegant fristående hus. På bottenvåningen finns ett ljust och rymligt vardagsrum / matplats med ett öppet kökskoncept och tillgång till den täckta terrassen med grill, samt tillgång till poolen och till trädgårdsområdet. På denna nivå finns också ett sovrum med badrum en suite, en gästtoalett och ett dubbelgarage. På övervåningen finns 3 sovrum med eget badrum planerade, två av dem med direkt tillgång till ytterligare terrasser - totalt en yta på 67 kvm exteriör yta. En bodega eller vinkällare planeras i källaren. Hela det arkitektoniska konceptet omfattar 424 m² byggyta som kännetecknas av ett generöst ljusinsläpp. Det framgångsrika interiörkonceptet, liksom terrasserna, trädgården, uteplatsen eller den generösa poolen gör att inomhus- och utomhusutrymmena smälter samman till en harmonisk enhet. Från den rymliga takterrassen kan du njuta av en mycket vacker utsikt över Santa Ponsa-viken. Byggandet har redan påbörjats. Färdigställandet är planerat till Q1 2024. Särskilda höjdpunkter: DRIAT uthyrningslicens, golvvärme, takterrass.
 • Boyta

  336m2
 • Tomt

  1089m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OTOK
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: