Lavin Estates | Modern villa i första havslinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa i första havslinjen - Sold

Fakta Bilder

627m2 6 Sovrum i Port Andratx - Sold

Detta vackra moderna familjehus ligger i den första havslinjen i Port Andratx. Huset är uppdelat i tre våningar, som också är anslutna med en hiss. Två master sviter och ett extra sovrum ligger på övervåningen, alla med fantastisk havsutsikt. På bottenvåningen finns ett modernt öppet kök, ett separat arbetskök, öppen bodega och en stor matsal med tillgång till terrassen, med ett sommarkök och ett stort matbord. Dessutom finns ett separat vardagsrum med en öppen terrass, stängd med en glasvägg om det behövs, och ett extra sovrum med garderob och eget badrum. I källaren finns två separata sovrum, vart och ett med eget badrum, gästvardagsrum med pentry och ett stort och fullt utrustat fitnessrum. Ytterligare faciliteter inkluderar en stor saltvattenpool med separat solterrass och på den lägre nivån en bastu, dusch och toalett med tillgång till en annan terrass med havsutsikt, gästtoaletter, tvättstuga och mycket mer. Hela huset är utrustat med ett bussystem (EIB-port) så att luftkonditionering, ljus, fönsterluckor, larm, uppvärmning etc. kan styras bekvämt.
 • Boyta

  627m2
 • Tomt

  1541m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02Q005
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: