Lavin Estates | Modern villa i populär golfanläggning
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa i populär golfanläggning

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna moderna villa ligger direkt i ett populärt bostadsområde, intill en av golfbanorna i Santa Ponsa. Denna fastighet är särskilt lämplig för familjer som inte vill ge upp fördelarna med ett samhällskomplex, men samtidigt vill bo i en fristående villa. Komplexet erbjuder en stor gemensam pool omgiven av solterrasser med utsikt över golfbanan, samt gemensamma grönområden. Själva villan sticker ut med en väl genomtänkt och öppen modern design. Terrassen är en plats för avkoppling under varma sommardagar. Internationella skolor, stränder, marinor och shoppingmöjligheter finns i närheten, vilket gör fastigheten perfekt för åretruntboende eller semesterretreat. Ytterligare funktioner inkluderar 2 parkeringsplatser, varm / kall luftkonditionering och golvvärme i badrummen.
 • Boyta

  150m2
 • Tomt

  284m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02PTA2
 • Badrum

  3
 • Pris

  925 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: