Lavin Estates | Modern villa - lämplig för takvåningskunder
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa - lämplig för takvåningskunder - Sold

Fakta Bilder

301m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna exceptionella villa imponerar med sin speciella kombination av hisnande utsikt över grönskan och Santa Ponsa-viken och sin förstklassiga kvalitetsdesign och utrustning. Fastigheten färdigställdes 2021 och har en modern arkitektonisk design och ljusa rum. Endast högkvalitativa material användes: generösa fönsterytor, exklusivt designkök, minimalistisk dekoration - med uppmärksamhet på ett balanserat layoutkoncept. Utomhus- och poolområdet erbjuder rymliga solterrasser där du kan njuta av underbara sommarnätter och den vackra vidsträckta utsikten. En master suite och ytterligare två sovrum med eget badrum samt ett rymligt vardagsrum och matplats är jämnt fördelade på båda nivåerna. Det finns möjlighet att skapa ett fjärde sovrum med badrum. Fritidsanläggningar ligger bara några minuter bort - för att nämna några av dem: tillgång till havet nås till fots på några minuter, den nya "in" hamnen i sydväst, Port Adriano, ligger bara 5 minuter bort med bil, liksom den charmiga sporthamnen i Santa Ponsa. Golfälskare kommer att uppskatta Santa Ponsas golfbanor. De viktigaste internationella skolorna ligger också några minuters bilresa bort. Sammantaget är denna fastighet perfekt som semesterbostad eller huvudbostad på den soliga ön.
 • Boyta

  301m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UDCJ
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: